Η εταιρεία μας

Η εταιρεία "EUROCARGO LOGISTICS ΕΠΕ" ιδρύθηκε το 1992 από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χόρο των "logistics" . Σήμερα, η εταιρεία μας είναι εγκατεστημένη σε υπερσύγχρονους ιδιόκτητους χώρους 2000 τμ στη Θεσσαλονίκη, ενώ το υποκατάστημα της Αθήνας που ιδρύθηκε ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της, στεγάζεται σε χώρους 3000 τμ. Η ανοδική πορεία και η ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίστηκε και τις επόμενες χρονιές, δημιουργώντας το 2003 και νέο σύγχρονο υποκατάστημα στο Αμβούργο της Γερμανίας «EUROCARGO NORD GMBH» με αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 1000 τμ. Η συνεχείς εξέλιξη της εταιρείας μας, δε σταμάτησε εκεί και το 2006 ίδρυσε τη «EUROCARGO TRANSPORT LTD» στο Petrich της Βουλγαρίας με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας για εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς την Ελλάδα.

Οι αποθήκες μας είναι κατασκευασμένες με βιομηχανικά δάπεδα για τη καλύτερη διακίνηση των εμπορευμάτων εντός των κτηρίων και τη καθαριότητα αυτών!

Επίσης υπάρχουν «ράφια» για την αποθήκευση έως και 1200 παλετών!  Συστήματα «barcode» τελευταίας τεχνολογίας για εκτελέσεις πολύπλοκων παραγγελιών, άμεσα, γρήγορα και χωρίς λάθη!

Η φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων πραγματοποιείται σε υπερυψωμένες ράμπες με υδραυλικά συστήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη φόρτωση ή την εκφόρτωση των εμπορευμάτων, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο!!

 

 

Ισολογισμός 2014

 

 

Εταιρεία


Συμπληρώστε την αίτηση για να σας στείλουμε την προσφορά μας για τη μεταφορά σας